Požarno tesnenje instalacij prehodov

Večji objekti so zaradi preprečitve širjenja požara razdeljeni na različne požarne sektorje in požarne celice. Vse preboje instalacij, ki potekajo skozi različne požarne sektorje, je potrebno ustrezno zatesniti in preprečiti požaru, da bi se preko teh odprtin širil iz enega sektorja v drugega. Požarno tesnjenje izvajajo za to usposobljena podjetja med katerimi je od leta 2010 tudi podjetje GP KB gradbenitvo d.o.o.. Požarno tesnitev izvajamo z izdelki podjetja Hilti

Za profesionalno izvedbo nas kontaktirajte: Rok Krhin 

View the embedded image gallery online at:
https://www.pozarna-zascita.si/novice/78-news#sigFreeIdccd29afad6

Požarno tesnenje instalacij

Na poslovnem objektu smo v marcu 2019 izvedli požarno tesnjenje elektro in strojnih instalacij. Posebnost je velik obseg del in težko dostopna mesta, ki jih je bilo potrebno požarno tesniti. Delo smo izvedli zs požarno odpornimi materiali podjetja Hilti. Za več informacij nas kontaktirajte: Rok Krhin 

View the embedded image gallery online at:
https://www.pozarna-zascita.si/novice/78-news#sigFreeIdc7f59ffaa3

Požarno tesnenje prehodov instalacij

Na objektu Domel izvedli požarno tesnjenje prehodov instalacij in prezračevanja skozi različne požarne sektorje.

View the embedded image gallery online at:
https://www.pozarna-zascita.si/novice/78-news#sigFreeIdd01739b4aa

Novosti v ponudbi izdelkov - Polyseam

Višji standardi, delovne izkušnje, poznavanje materijalov in zahteva po odličnosti, so ključni razlog, da smo na naš trg pripeljali visoko tehnološko znamko Protecta. Le ta je v lasti  vodilnega angleškega proizvajalca Polyseam, ki v svojih vrstah zaposluje inženirje, gasilce in kemike, ki soustvarjajo visoko tehnološke izdelke za pasivno požarno zaščito pri skupnih ciljih in projektih. Več na naslednji povezavi Polyseam predstavitev izdelkov.


Požarna stena izrednih dimnezij

Uspešno smo predali v uporabo požarno steno »izrednih« dimenzij, ki v višino meri preko 13 metrov v dolžino pa preko 62 m, kar pomeni, da ima stena 806 m2 površine.

View the embedded image gallery online at:
https://www.pozarna-zascita.si/novice/78-news#sigFreeIdb94eb194db

Read more

Pasivna protipožarna zaščita

Z izdelki Hilti CFS izvedli tesnjenje prebojev - pasivno požarno zaščito na proizvodnem objektu REM d.o.o. in Dana d.o.o.. Na omenjenih objektih smo v preteklih dneh požarno tesnili preboje strojnih in elektro instalacij z izdelki HILTI CFS - CT, HILTI CFS - B in HILTI CFS - C EL. Z tesnitvijo prebojev instalacij skozi stene in stropove med različnimi požarnimi sektorji smo nedvomno pripomogli h občutnem izboljšanju pasivne požarne varnosti in tako onemogočili nemoteno širitev požara.

View the embedded image gallery online at:
https://www.pozarna-zascita.si/novice/78-news#sigFreeId5f06c0e534

Nahajate se: Home Novice News